ασφάλειες αυτοκινήτου-κατοικίας-σκάφους
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ SKOURAS INSURANCE

Λίγα λόγια για εμάς

Η Skouras Insurance είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε εταιρικούς πελάτες. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας Ευάγγελος Σκούρας, από το 1979 ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με καθιερωμένη επαγγελματική φήμη, προσπαθούσε πάντα να προσφέρει αξιόπιστα ασφαλιστικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών και να παραμένει δίπλα τους σε κάθε τους πρόβλημα παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση και άψογη εξυπηρέτηση.

Με ακριβώς αυτή την πελατοκεντρική φιλοσοφία, από το 2008 μέχρι και σήμερα παρέχουμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας, με άψογη εξυπηρέτηση. 
Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία, που αποκτήσαμε αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία των παλαιοτέρων στελεχών μας και τη συνεχή επιστημονική ενημέρωση των εξελίξεων της αγοράς από το νεότερα στέλεχος, τον Ευστάθιο Σκούρα. 

Οι στόχοι μας είναι:

Άριστη Εξυπηρέτηση Πελατών
Η συνεχής υποστήριξη και συνεργασία με τον πελάτη κατά την διάρκεια του συμβολαίου του είναι, που είναι για εμάς δέσμευση.
Η διαρκής επαφή μαζί σας, μας επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε  τις καθημερινές σας ανάγκες, υποχρεώσεις αλλά και τις απαιτήσεις σας. Σχεδιάζουμε, σε συνεργασία μαζί σας,  εξειδικευμένα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις από αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες.
Και όλα αυτά πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη διασφάλιση των συμφερόντων σας. 

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ζημιών
Η διαχείριση των ζημιών είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας.
Σε περίπτωση ζημίας εξετάζουμε αναλυτικά τα γεγονότα και αναλαμβάνουμε την σύνταξη της απαίτησης αποζημίωσης.
Σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία της αποζημίωσης  και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να επιτύχουμε τον ταχύτερο χρόνο διεκπεραίωσης των διαδικασιών και τελικά της είσπραξης της αποζημίωσης.

Συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον Ασφαλιστικό Κλάδο
Παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα νέα δεδομένα (οικονομική κατάσταση ασφαλιστικών εταιριών, συγχωνεύσεις).
Πληροφορούμαστε συνεχώς για τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα που δημιουργούνται λόγω των κοινωνικοοικονομικών αλλαγών και είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε πρώτοι τους πελάτες μας.